29.10.2008 г., 17:37 ч.

Не желая да те виждам 

  Поезия » Любовна
588 0 5
 

НЕ ЖЕЛАЯ ДА ТЕ ВИЖДАМ

 

Ти отново се завръщаш,

но нали отрече се от мен,

нали излъга ме, нали избяга,

не си ли спомняш онзи ден?

 

С друг избра тогава да живееш,

сега отхвърлил те е той, нали?

Затова при мене се завръщаш,

за да скриеш мъка и сълзи.

 

Но аз не искам да те виждам,

ти живота ми опропасти.

Самичък искам да живея,

самичък в моите мечти.

© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??