Не живея, когато те няма,
просто дишам за другия ден.
Не копнея, когато те няма,
но мечтая да бъдеш до мен.
Всичко губи се, когато отиваш
и замира след тебе денят.
Няма смисъл, не искам да спираш,
продължавай напред в света.
Не разбрали за нашата обич
ще минават край нас без да спират,
но почувстват ли нашата обич,
ще престанат в нас да се взират.
14.05
© Надежда Всички права запазени