7.02.2012 г., 23:32 ч.

Не като бебе 

  Поезия » Любовна
752 0 0

 

НЕ  КАТО  БЕБЕ

Сила е да се завърнеш отново

след  дни изживяни и крадени мигове!

Не ми обяснявай с никакво слово,

че си боляла по моите стихове.

 

От любов твоето тяло покривам

със целувки-сълзи от роса.

С пръстите в радост разкривам

свежеста на твойта коса.

 

Отново днес съм със тебе -

усмивка в моите дни.

Прегърни ме! Не като бебе!

След това си тръгни.

© АНГЕЛ САВОВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??