Моля те! Не казвай,
че ти липсвам.
И двамата наясно сме,
че е лъжа.
Но проклет да си,
до болка искам,
да ми кажеш,
че лъжата е лъжа.
Моля те! Не казвай,
че ме искаш.
И без друго нощем
трудно спя.
Но проклето
да ми е сърцето,
че подскача зарад
таз лъжа.
Моля те! Не казвай,
че си тръгваш.
Кажеш ли го,
нека е лъжа.
Проклета да съм,
че без теб не мога.
Ето признах си
и това.
Ива С.
© Ива Стоилова Всички права запазени