16.06.2018 г., 17:02 ч.

Не казвай "Обичам те" - слагай кавички 

  Поезия » Любовна
661 6 18

Раздавах доверие – златна монета
в замяна получих – обелка лъжа
подхлъзвах се, ставах, но късам билета
за стари пътеки, не мога така!

 

За ласки (утеха) оставих вратичка,
подметната обич наднича, но спри!
Не казвай "Обичам те!", слагай кавички,
прозира измама в красиви очи!

 

Там кораби плуват, но зеят пробойни,
не знаеш, но днес разкодирах сигнал,
на възел сам сплиташ лъжите безбройни,
виж хванат си в крачка, бележиш провал.

 

Не се извинявай, аз мразя преструвки
веднъж щом ме мамиш, изгубил си шанс
да влезеш в удобните стари обувки,
ти днес изтанцува последния валс!

© Виктория Тасева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??