22.08.2017 г., 12:02 ч.

Не ме боли 

  Поезия » Любовна
389 0 0

НЕ МЕ БОЛИ

 

Нима е истина това?

За тебе

веч` не ме боли!...

Не ме боли! Не ме боли!

 

Не ме боли

за твоята усмивка!
За погледа ти благ –

не ме боли!

За устрема ти,

с който вечно

към мене бързаше...

Дали?!

 

Сега си укротен,

безчувствен.

Безчувствена

ще съм и аз!

Че беше невъзможна

любовта ни –

свещица в празна църква...

Изгоря!

 

Ти вярваш ли?

Не ме боли?!

© Вили Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??