Не ме чакай. Няма да съм там,
където някъде с теб спряхме.
Не казвай, че ще си без мене сам.
Отдавна "аз и ти" от миналото умряхме.
Сега сме други. Нищо не ни допира
и синьото на твоите очи
в душата ми вече не извира.
В друго сърце иди се прероди.
И някъде в изгубен сън ме запечатай
като това, което с тебе бях.
Но днес недей отново мене чака.
Аз вече съм нечий чужд грях.
04.05.2009г.
гр. Аринага
© Събина Брайчева Всички права запазени