1.06.2010 г., 10:32 ч.

Не ме е страх... 

  Поезия » Любовна
885 0 2

Не ме е страх от мъглата

и че няма да виждам нищо,

страх ме е от самотата и

че няма да чувствам нищо.

Не ме е страх от дъжда през нощта,

а от сълзите сутрин,

от слънцето не ме е страх -

то моето тяло сгрява.

Страх ме е от огъня в душите ни,

след който може да остане само пепел и жерава...

© Елиза Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??