3.08.2008 г., 18:59 ч.

Не ме харесвай 

  Поезия » Друга
712 0 1
Не ме харесвай, но се опитай в думите ми да вникнеш.
Не се прави, че не чуваш и виждаш
и стоп на истината не натискай.
    Не ме харесвай. На кого му пука въобще!
Не ме харесвай, но не можеш, нали?
Завиждаш, защото ти харесвам, нали?
Не ме харесвай, по-добре е за мен.
Стимул ще бъдеш.
Не ме харесвай. И звука да спреш, пак ще ме чуваш от съседа.
Не ме харесвай - пак навсякъде ще ме виждаш.
Заслушай се в текста преди да се отречеш...
Не те е яд, че ме бива, яд те е, че ти харесвам...

© Софийската Софиянка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • оо браво ! поезията ти страшно много ме надъхва !
Предложения
: ??:??