9.11.2014 г., 19:24 ч.

Не ме мрази 

  Поезия
470 0 1

не ме мрази,

задето те обичам.

 

сама се мразя

себе си.

докрай

 

за тая слабост.

(вярвай, непривична)

 

женска слабост.

цяла се

раздай.

 

не ме мрази,

задето те поисках.

 

задето скрих те

в сърцето

като блян.

 

само тебе,

никой друг не искам.

 

така човек

остава

вечно сам.

 

не ме мрази,

когато те забравя.

 

надеждите

са смъртни.

смъртна съм и аз.

 

убивам себе си.

(за кой ли път го правя)

 

над тая слабост

имам пълна

власт.

 

(цената, дето плащам

е жестока –

себе си. и всеки нежен блян.

така се случва сякаш

в живота –

убиваш себе си, за да не бъдеш сам.)

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??