14.04.2007 г., 10:17 ч.

Не ме наранявай 

  Поезия
1408 1 1

Не!Не ми казвай, че пак съм сгрешила,
че чувствата твои пак съм отмила.
Ако обичаш, прощаваш - това запомни,
не изпълвай очите ми с горчиви сълзи.
Не разбивай сърцето ми хиляди пъти
и не, не повтаряй, че не съм във ума ти.
Обичаш ме, казваш, но не би ми простил,
а забрави ли пред мене как ти си грешил?
Аз сълзите твои съм отмивала с моите,
че няма по-тъжни сълзи от твоите.
Забрави, аз те моля, за всичко и всички!
ОБИЧАМ ТЕ, вярвай ми, на тебе се вричам!

© Мони Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??