18.09.2008 г., 11:29 ч.

Не ме наричай 

  Поезия » Друга
606 0 6

17.09.2008

 

Не ме наричай свята и безгрешна,

че с много други преди теб греших.

Но може ли сърце човешко

на всеки земен грях да устои?

 

Не ме наричай нежна и красива,

че болки състарили са лицето

и преживяла много, много зими,

запазих красотата само в сърцето!

 

Не ме наричай хрисима и нежна,

че бурята в мене още се вълнува!

От страсти е душата ми безбрежна

и иска още нощи лудо да палува!

 

Не ме наричай бяла самодива,

че в мен и дяволът понякога се крие!

Такава на света съм се родила,

грешна, обичаща, страстна и дива!

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??