28.02.2008 г., 11:05 ч.

Не ме обичай, а мрази 

  Поезия
1192 0 2

Не ме обичай, а мрази,

защото любовта ще отлети.

Не ме обичай, а мрази,

защото любовта ни прави зли.

Не ме обичай, а мрази,

защото любовта ти ме рани.

Не ме обичай, а мрази,

жестока болка ти ми причини.

Не ме забравяй, а помни,

защото споменът е жив, гори.

Не ме забравяй, а помни,

защото моята съдба си ти!

© Пенка Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??