10.11.2007 г., 23:50 ч.

Не ме обичай толкова 

  Поезия
984 0 20
Не ме обичай толкова!
Ще ме разлюбиш,
поискаш ли да бъда песен.
А аз съм стон, от вятъра понесен,
върху криле на пеперуди.

Не ме обичай толкова!
Ще ме намразиш,
поискаш ли да бъда огън.
Да спра студа в кръвта не мога.
А как дъха ми ще опазиш?!

Не ме обичай толкова!
Дори тогава,
когато ме целунеш с устни,
че ще е късно да те пусна...
А робство от любов не се прощава!

© Владимир Владимиров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??