21.10.2004 г., 18:10 ч.

Не ме оставяй сама 

  Поезия
1362 0 1

Не ме оставяй сама,

толкова дълго

в очите ми

искрите ще угаснат,

а после, като нямам светлина

как ще ме откриеш, в мрака?

 

 

© Маргаритка Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??