Oct 21, 2004, 6:10 PM

Не ме оставяй сама 

  Poetry
1366 0 1

Не ме оставяй сама,

толкова дълго

в очите ми

искрите ще угаснат,

а после, като нямам светлина

как ще ме откриеш, в мрака?

 

 

© Маргаритка Харизанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??