31.01.2013 г., 18:09 ч.

Не ме пускай 

  Поезия » Любовна
748 0 0

Все още не ме пускай.
Все още не съм се насладила
на твоето дихание.
Искам сърцето ми да бие в такт
с моето безумие, с твоето желание.

Ще ти подаря струна от моята душа.
С ръце нежно я докосвай.
Внимателен бъди, любими,
за да не я скъсаш ти.

Ще бъда за теб звънка китара.
Запомни ме такава.
Желана и страстна. 
Ще бъда твоя тайна.

Затвори очи,
целувката ми гореща усети. 
Кажи ми ти, че съм твоя, единствена.
И в този миг блажен,
ще засвири моята душа- китара. 

Чуй тази музика вълшебна,
що струи от нежното ми сърце.
Повярвай ти в мечтата,
в силата на любовта.

16.01.2013 г. 


© Дени Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??