Не ме съдете за моите грешки тъй строго!
Не ме съдете и знайте, че всеки греши!
В живота не всичко е черно и бяло
и всеки по свой път нека върви!
Не ме упреквайте, много ви моля!
Ако безгрешен си тогава камък хвърли!
Аз се нуждая малко обич и човешка опора!
Ако желаеш - приятел сърдечен бъди!
© Пламена Владимирова Всички права запазени