12.12.2007 г., 21:24 ч.

Не ме търси там, където... 

  Поезия » Любовна
926 0 8

 Не ме търси там, където...

 

 

Не ме търси  там, където отдавна ме няма...
Там... където ме изостави преди време,
там, където устните се сливаха,
а душите преплитаха...

 

 

Не ме търси там... където те обичах,
там, където сърцето си раздавах докрай...
Там... където за себе си те исках
и те имах...

 

 

 Не ме търси там, където са следите,
там, където очите си изплаках по теб...
Там, където звездите валяха
и не спираха никога!

 

 

Не ме търси... там, където ме изгуби...
Там... където съсипа любовта ни...
Там... където разби мечтите
и заплакаха очите...

 

 Не ме търси... там, където отдавна не съм...
Там, където никога вече няма да бъда...
Там, където се оставихме
и забравихме...        ЗАВИНАГИ!

 

© something else Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??