Не ме търси там, където...
Не ме търси там, където отдавна ме няма...
Там... където ме изостави преди време,
там, където устните се сливаха,
а душите преплитаха...
Не ме търси там... където те обичах,
там, където сърцето си раздавах докрай...
Там... където за себе си те исках
и те имах...
Не ме търси там, където са следите,
там, където очите си изплаках по теб...
Там, където звездите валяха
и не спираха никога!
Не ме търси... там, където ме изгуби...
Там... където съсипа любовта ни...
Там... където разби мечтите
и заплакаха очите...
Не ме търси... там, където отдавна не съм...
Там, където никога вече няма да бъда...
Там, където се оставихме
и забравихме... ЗАВИНАГИ!
© something else Все права защищены
Написала си болезнено силен стих!