30.12.2012 г., 10:40 ч.

Не ме забравяй 

  Поезия » Любовна
631 0 0

Мисли за мен
и ме помни.
Не ме забравяй ти.
Любовта си съхрани
и сърцето си пред никого
не разкривай.
Не брой отминаващите дни
и за мен не тъжи.
При теб ще дойда някой ден 
на крилете на Любовта
и в Рая ще те отведа.
Душите ни в една
ще се слеят,
а сърцата ни
едно за друго ще живеят,
изпълнени с любовен плам.
Не ме забравяй ти.
Винаги ме помни.
Спомена за мен
в сърцето си носи.

© Дени Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??