6.12.2007 г., 11:11 ч.

Не ме забравяй! 

  Поезия » Любовна
1169 0 5

Не Ме забравяй,

Моля те, не Ме забравяй.

Дори да си отида,

дори да няМа "нас".

Каквото и да казват хората,

... знай, че е изМаМа,

..."не Ме забравяй"

вятърът ще ти прошепне с Моя глас.

В утрото на всеки ден,

по прозореца капките роса,

усМихни иМ се,

всяка една е Моя сълза.

Не Ме забравяй,

не оставяй споМените да Ме отвлекат,

всеки ден припоМняй си Ме,

виж Ме в капките роса.

Не Ме забравяй,

не забравяй Моите черти,

не забравяй "нас",

поМоли ти вятъра да ти припоМни, коя бях аз.

И каквото и да стане,

винаги поМни... НяМа аз да те забравя!

Не Ме Забравяй Ти!!!

 

© ДаНи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??