12.06.2022 г., 10:19 ч.

Не ме забравяй 

  Поезия » Любовна
460 3 6

   

       Не ме забравяй

 

Аз зная, ти сега не спиш в нощта,

във стаята си сам със тишината.

Докосвам те с невидима ръка

и лека нощ прошепвам в тъмнината.

 

В такава нощ ти спомняй си за мен,

за нощното небе и за звездите,

за чакания утре слънчев ден,

за светлата усмивка на мечтите!

 

Не ме забравяй никога, помни,

че аз все още много  те обичам,

че щастието има две страни

и е красиво, нежно като песен!

 

Когато утрото изгрее пак,

спомни си погледа ми в тебе влюбен

и може би това ще бъде знак,

че този звезден миг не е изгубен!

 

                Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??