5.02.2021 г., 19:55 ч.

Не ми е все едно 

  Поезия » Любовна
174 3 7

На вълците хвърли ме без причина.

Когато се съмняваш... прогони ме.

В далечен край самичък ще замина

и пак ще шепна светлото ти име.

Със всичко друго, мила, ме наказвай.

Ще съм виновният и не себичен.

              Но " безразличен "

              никога не казвай.

 

Не ми е все едно... Каквото мога

за тебе от любов аз ще направя.

Не съм надменен. Вярвай ми, за Бога!

Не бих посмял за миг да те забравя.

Със всичко друго, мила, ме наказвай.

Ще съм виновният и не себичен.

              Но " безразличен "

              никога не казвай. 

               

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??