10.12.2009 г., 11:56 ч.

Не ми пречи... 

  Поезия » Любовна
930 1 18

Не ми пречи...

 

 

 

Знам -

не съм твоя

в този живот...

Позволи ми

да остана...

 

позволи 

да те обичам...

 

Не ми пречи...

 

да се докосвам

до душата ти...

 

да се сгушвам

до сърцето ти...

 

да изпивам

самотата ти...

 

Не ми пречи...

 

да остана твоя сянка,

да прегръщам тишината

и следите от сълзите...

 

Не ми пречи...

 

Не ми пречи...

 

да те зова,

да се моля,

да те искам...

 

Не ми пречи...

 

аз не чакам

и не страдам

и не плача...

 

Не ми пречи...

 

да останеш в живота ми...

 

 

 

 

http://vbox7.com/play:b37c6db7

 

© Жулиета Великова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??