26.11.2008 г., 10:41 ч.

Не ми припомняй 

  Поезия » Любовна
698 0 1

                                                

                                                Не ми припомняй...

 

 

   Не ми припомняй как сме обичали,

сега... когато вече има друг.

Не искам закъснялото "Благодаря ти",

за теб към мене вече няма път.

 

Не ми припомняй за мечтите ни,

сега... когато вече съм обичана!...

Днес е късно за сълзите ти,

изгубил си ключа към моя свят.

 

Не ми припомняй!... Спри! Недей!...

Сега е късно за думи неизречени!...

Не ми припомняй как сме се обичали...

лъжа е любовта, родена в спомени!!!

 

© Христина Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??