Не ми се обаждай за да ми кажеш
как се чувстваш,
със сигурност вярвам, по-добре
отколкото аз.
Всичко около мене лети,
а аз се крия зад сълзите си!
Не ми се обаждай за да ми кажеш
как всичко ти върви без мен,
защото от живота
сега си ми далече...
Всички около мен са щастливи,
но никой не усеща че ми липсваш вече!
© Александра Всички права запазени