Не ми обещавай много неща,
искам само теб да те имам.
Да усещам дъха на страстта
в твойта любов несравнима.
Не си пожелавай много неща.
Искай само мен до теб да ме има.
Да ти дарявам всеки миг радостта
от това, че съм твоя любима.
Не ми обещавай много неща.
Обещай ми брега до себе си само,
където щастливо да сложа глава
на твоето желано, мъжко рамо.
Не ми сваляй излишно звезди,
от Любовта са отдавна свалени
и чакат само да запламти
чиста обич между тебе и мене.
© Лидия Сиркавара Всички права запазени
Топли прегръдки от мен!Благодаря!
do rumpel
Много мъдро го каза!Може, да поразмисля, за една звезда!
Северни сияйни поздрави,Руми!
do velikataniki
То зависи от кого искаш? Ще си направя устата!
Поздрави!