18.06.2012 г., 9:27 ч.

Не ми трябва много 

  Поезия » Друга
450 0 0

Не ми трябва много -
една луна и няколко звезди,
две чаши със искрящо вино
и огън - във сърцето да гори,
поглед нежен и добра усмивка,
горещи устни, на мен орисани,
и нежно цвете, допълващо магията...
Две топли длани да ме докосват,
лъчи в очите - да ме омагьосват,
и една разливаща се във кръвта ми обич...
Нима искам толкова много -
легло за двама, мечти за двама,
любов за двама и път един... за двама!

 

© Валентина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??