16.08.2008 г., 14:19 ч.

Не мислех 

  Поезия » Любовна
977 1 6

Не мислех да ти казвам, че обичам...
но се излъгах и предадох любовта.
И когато питаш ме, не смея да отричам,
че никога не съм се чувствала така.


Не мислех в нощите да плача,
но се излъгах и сърцето пак кърви.
И когато питаш ме, не смея да отричам,
че за тебе то тупти.


Не мислех дълго с теб да продължавам,
но се излъгах и още търся твоите очи.
И когато питаш ме, не смея да отричам,
че те за мене са едни...


Не мислех някога да пиша,
но се излъгах и стихове за теб редя.
И когато питаш ме, не смея да отричам,
че всеки ред на теб ще посветя.


Не мислех да ти вярвам на лъжите,
но се излъгах и сега боли.
И когато питаш ме, не смея да отричам,
че единствен ти си в моите мечти...

© Елена Беленска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??