27.02.2007 г., 6:12 ч.

Не мога 

  Поезия
814 0 1

Не мога

    Посветено на влизането ми в ГПЗЕ

                                 

Разправяха ми как светът на човек се променял.

За мене от розово май само във светло лилаво минаваше.

Живурках в красива, щастлива розова схема –

не знаех, че гамата сиво и черно също признава.

 

И как изведнъж очилата си розови счупих!

Дори приказка нова научих – за ножа.

Моят ефектен, перфектен, сладостен свят се пропука.

Уви, не мога пак старите очила да си сложа…

© Теодора Пенева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??