Feb 27, 2007, 6:12 AM

Не мога 

  Poetry
812 0 1

Не мога

    Посветено на влизането ми в ГПЗЕ

                                 

Разправяха ми как светът на човек се променял.

За мене от розово май само във светло лилаво минаваше.

Живурках в красива, щастлива розова схема –

не знаех, че гамата сиво и черно също признава.

 

И как изведнъж очилата си розови счупих!

Дори приказка нова научих – за ножа.

Моят ефектен, перфектен, сладостен свят се пропука.

Уви, не мога пак старите очила да си сложа…

© Теодора Пенева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??