12.10.2007 г., 8:54 ч.

Не мога да не те обичам 

  Поезия
630 0 4
 Не мога да не те обичам  

Отдавна те превърнах в жалък спомен,

болезнено догарящ и отровен,
но колкото и да отричам,
не мога да не те обичам...

Отдавна те превърнах в призрак,
блуждаещ във душата ми и търсещ признак,
че каквото и да изричам,
не мога да не те обичам...

Отдавна името ти аз забравих,
сълзи солени не пожалих,
но както и да те наричам,
не мога да не те обичам...

Отдавна всичко разгадах,
горчиви истини разбрах,
но дори да се заричам,
не мога да не те обичам...

© Венцислава Благоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??