Oct 12, 2007, 8:54 AM

Не мога да не те обичам 

  Poetry
632 0 4
 Не мога да не те обичам  

Отдавна те превърнах в жалък спомен,

болезнено догарящ и отровен,
но колкото и да отричам,
не мога да не те обичам...

Отдавна те превърнах в призрак,
блуждаещ във душата ми и търсещ признак,
че каквото и да изричам,
не мога да не те обичам...

Отдавна името ти аз забравих,
сълзи солени не пожалих,
но както и да те наричам,
не мога да не те обичам...

Отдавна всичко разгадах,
горчиви истини разбрах,
но дори да се заричам,
не мога да не те обичам...

© Венцислава Благоева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??