1.11.2011 г., 19:58 ч.

Не мога да отложа сутрините 

  Поезия » Любовна
564 0 1

Не мога да отложа сутрините,

в които не се будиш до мен.

Отказвам да отворя очите си

за новия ден - безцветен и муден.

 

Не мога да отложа нощите,

в които спя с нестоплено сърце,

нечула твоето "Обичам те!",

недокосната от твоите ръце.

 

Не мога да отложа живота си

във времето, в което те няма,

обаче знам - на мисъл разстояние си,

така си близо - болката е няма!

© Таня Момчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??