18.04.2018 г., 0:47 ч.

Не мога да простя 

  Поезия » Друга
251 0 2

Виновна бях, че се доверих,

но не съм дете и не ти простих.

Ти донесе ми мълчание и самота

няма как да ти простя.

 

Горчиво ме обиди ти!

И сърцето ми не ще да ти прости!

Не искам да живея с лъжи!

Животът не е детска игра разбери!

 

Дори за миг не мога да забравя

всичко което ми причини!

Тръгни си вече ти,

не заслужаваш моите сълзи!

 

Аз мога да мълча,

и ще свикна да бъда  сама.

Сама  без лъжи!

Сама с различни мечти!

 

 

© С. П. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??