27.05.2008 г., 0:27 ч.

Не мога да се боря със сърцето си... 

  Поезия » Любовна
657 0 0
Не мога да се боря със сърцето си
и губя всяка жалка битка...
Не мога да отричам... толкова е явна истината.
Не мога да се боря със сърцето си...
Когато беше тук, не вярвах, че ще свърши.
Когато си отиде, не извиках да те спра...
И нямам сили да се боря със сърцето си.
Кажи ми, мога ли да спра?
И образът ти да не е мечтите...
Кажи ми, мога ли?!
Не мога... не мога да се боря със сърцето си!

© Виктория Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??