15.03.2012 г., 18:44 ч.

Не мога да те мразя 

  Поезия » Любовна
553 0 0

Обичах те, не мога да те мразя -

ти бе щастието в мойте дни,

споменът за теб прекрасен ще запазя

ще забравя всичките беди.

 

Ако ни срещне някога живота,

ще се моля, ти да си добре .

Макар и зле да свършиха нещата,

не желая да сме врагове .

 

Лоша дума за теб не ще да кажа,

лоши чувства няма да тая.

Всяка грешка твоя или своя ще изтрия,

обичах те и няма да забравя за това!

© Владислава Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??