31.10.2007 г., 9:14 ч.

Не напомняй за себе си... 

  Поезия » Любовна
855 0 2
Не напомняй за себе си,
не изпепелявай душата ми.
Искам щастлива да бъда
и щастие да раздавам.
Не напомняй за себе си,
не разкъсвай сърецето ми.
Искам светъл спомен да остане
за отминалите дни.
Не напомняй за себе си,
по своя път иди си,
самотен остани си.
Не няпомняй за себе си,
от сънищата ми иди си!!!
Отровата докрай  изпита е -
в миналото вече ти си!!!

© Близначките Симеонови Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??