16.10.2009 г., 10:43 ч.

Не обещавай 

  Поезия » Любовна
836 0 14

Замълчи!

Не ми говори за любов!

Думите се стопяват,

преди да са казани!

И недей да сваляш звезди

в моменти на пориви

недоизказани...

 

Те падат в прахта,

преди до мен да са стигнали,

загубили блясъка свой,

уморени, от далече пристигнали...

 

Вместо това

подари ми нови звезди -

очите си с пламък изгарящ.

Потопи ги в мойте очи!

Замълчи!

Закълни се, че ме обичаш,

без нищо да обещаваш...

 

 

 

© Nina Toshich Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??