Не плачи, сърце!? За туй, че някой решил е...
Да те омачка с много лъжи...
Не тъгувай, а продължи да вярваш в доброто.
И знай, един ден тя ще победи.
Не плачи... Усмихни се, виж живота,
навън кипи... Не давай на лошото!?
Твоето светло да вземе!
Подай му свещичка, усмивка му дай.
Покажи му свойте мечти.
Нека вятърът сълзите избърше.
Нека слънцето с вяра душата пречисти...
Моли се на злите добро да се случи.
И нека тогава любов да цъфти.
Не плачи,сърце, не тъгувай!?
Знай, със тебе съм аз.
Отчаян съм, но се гордея...
Че любовта си пазя за нас.
© Ангел Всички права запазени