1.03.2017 г., 0:48 ч.

Не плачи за мен 

  Поезия » Любовна
362 0 0

Не плачи за мен,

мила моя, ще се върна

и ще сме пак заедно

в нощта, в моята прегръдка.

 

Не плачи за мен,

през лютата зима

ще те стопля,

с моята целувка.

 

Не плачи за мен,

при теб ще остана

и цял ден ще те лаская,

колко си невероятна.

 

Не плачи за мен,

слънцето изгрява,

специялно за нас двамата.

Лъч светлина през

сив облак се прокрадва.

 

Не плачи за мен,

искам да гледам

щастливото ти личице

с красивите ти очи.

 

Не плачи за мен,

за тебе на всичко

ще съм готов и за

твоето добро сърце.

 

Не плачи за мен,

душата ми докосна ти,

както и отключи сърцето ми

от вечният ми сън.

© Stoycho Kolev Всички права запазени

Надявам се, да ви е харесало! Ако е така, харесайте и пишете в коментарите :)

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??