19.01.2008 г., 23:01 ч.

Не помня... 

  Поезия » Любовна
691 0 11

Никога няма да съм друга,
никога няма да съм нечия друга...
Защото единственото, което искам е
да преоткрия в друг това, което ти за мен бе...


Защото от опити "да те забравя",
забравих единствено защо дойде за нас краят...
След сричката "но" какво бях избрала да сложа?
Не помня... Знам само, че съм влюбена... глупачка...

© Таня Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??