18.05.2008 г., 21:52 ч.  

Не прави бермудски триъгълник 

  Поезия » Любовна
1013 0 4

 

Любовта е нежна въздишка.
Любовта е нежно докосване.
Любовта е гореща тръпка.
Подарявам ти тези три бисера,
но не прави от тях
бермудски триъгълник,
за да не изчезне тя -
любовта!
Намери три миди,
но не ги вади от дъното на океана.
Пусни при всяка мида
по един бисер.
Тя ще го приюти, ще го скрие.
Ние ще се гмуркаме всеки път
до дъното на океана, наречен любов,
за да ги търсим,
за да изкъпем с любовта своята душа!

  

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??