21.01.2010 г., 23:23 ч.

Не прося 

  Поезия » Любовна
704 0 2

Любов не прося,
вече ме изгуби,
но от теб остана в мен следа.

Любов не прося,
вие сигурно сте луди,
ослепила ви е тъй жестоко любовта.

Любов не прося,
писна ми от тез заблуди,
в очите само искреност ценя.

Любов не прося,
сълзи, неверни изумруди,
потекли громко в моята душа.

Любов не прося,
стига ми се чуди,
нарани ме, изтърпи си болката сега.

Любов не прося,
самичък ме прокуди,
не се шегувай, любовта не е шега.

Любов не прося, мили,
ти вече ме изгуби,
ще се опитам за теб да не тъжа.

© Теди Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??