10.10.2023 г., 8:59 ч.

Не разбра ли 

  Поезия » Любовна
506 0 0

     

     Не разбра ли

 

Не разбра ли, че те искам,

не усети ли страстта?

Не разбра ли, че обичам,

че е силна любовта?

 

Не откри ли във очите

цял един вълшебен свят –

слънчевия знак на дните

с неподправен аромат?

 

Не усети ли сърцето

с ритъма му учестен?

Не усети ли душата?

Тя на чувствата е в плен.

 

Не разбра ли, че обичам,

както никога преди?

Колко дълго да изричам

най-красивите мечти…

        Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??