10.10.2007 г., 19:02 ч.

Не само за тревичките 

  Поезия
495 0 1
Не само за тревичките

Времето настъпи -
поникнаха безброй тревички.
Родиха се, за да умрат.
Едни умряха за живот.
А  другите...
За другите е страшно.

© Явор Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??