Не сбогом, аз довиждане ти шепна,
мой слънчев ден в зеленоока есен.
На утрото усмивката приветна
в целувка се превръща всяка вечер.
Нощта е с тайните си неизвестна.
а ти оставаш все така нелесен...
Но светъл... Затова сълза гореща
по теб отронвам в тихата си песен.
© Мая Санд Всички права запазени
Поздравче!