9.07.2017 г., 9:47 ч.

Не се 

  Поезия » Гражданска
274 0 1

в една „страна“ не
се разчита на закон
и на защита

 

...............................................

 

В коя страна се
днес разчита на закон
и на защита?!...

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??