19.02.2008 г., 12:43 ч.

Не се наситих 

  Поезия » Любовна
845 0 7

НЕ СЕ НАСИТИХ

 

 

 Не се наситих от твоята любов да пия.

Не се наситих, макар да трябва всичко туй да крия.

Не се наситих устните ти да целувам.

Не се наситих раните ти да лекувам.

 

 

 

Не се наситих до късно нощем да будувам.

Не се наситих и... заспя ли, отново теб сънувам.

Не се наситих винаги до теб да бъда.

Не се наситих... ти си моята присъда.

 

 

 

Не се наситих все след теб да тичам.

Не се наситих и...

ИСТИНСКИ СИ ТЕ ОБИЧАМ!!!

© Соня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??